Solarwatt voegt betaalbare MyReserve thuisaccu toe aan assortiment

Na het succes van de MyReserve thuisaccu met 4,4 kWh opslagcapaciteit komt Solarwatt nu ook met een 2,2 kWh variant. Het Duitse bedrijf is de koploper in de markt met een betaalbaar instapmodel voor huishoudens die hun zelf-opgewekte energie willen opslaan.

Daarbij kan op elk moment kunnen worden gekozen om het systeem te upgraden met een aanvullende accumodule. Door het modulaire concept, en dat alle componenten van een en dezelfde fabrikant afkomstig zijn, is er één aanspreekpunt voor gebruikers bij geval van reparatie, vervanging en/of onderhoud.

Eenvoudige installatie
Niet alleen huishoudens profiteren van de flexibiliteit van de thuisaccu, ook installateurs halen er hun voordeel uit. De MyReserve is eenvoudig te installeren, makkelijk te onderhouden en bovendien is er weinig mankracht voor nodig gezien de afzonderlijke componenten van het systeem niet zwaarder zijn dan 25 kilogram. “Het volledig geïntegreerde energiesysteem stelt huishoudens in staat hun volledige energiehuishouding te beheren met een energiemanagementsysteem dat eenvoudig via een app op de telefoon bediend kan worden,” legt Solarwatt uit.

Bron: elektrotechniek365.nl