Inwoners Vught opgelet: Met interessante korting uw woning verduurzamen?

Op de recent gepubliceerde Nationale Monitor Duurzame gemeenten 2017 neemt Vught een respectabele 3e plek in en is daarmee Brabants meest duurzame gemeente. Daar zijn wij als Vughtse onderneming trots op en daarom willen wij U laten meeprofiteren.

Zo werken wij reeds geruime tijd intensief samen met enkele toonaangevende bedrijven op het gebied van energiebesparing kunt U als inwoner van de gemeente Vught dit najaar EXCLUSIEF gebruik maken van aantrekkelijke kortingen om uw woning simpel en goedkoop te verduurzamen. Zo krijgt U:

*10% korting op energiebesparende ThermoShield klimaatverf (waarmee U wel 10-15% energie gaat besparen en toepasbaar op alle ondergronden voor zowel binnen als buitenwerk)

*10% korting op woningisolatie door Orly & Endevoets (en U Uw energienota zo’n 20-25% verlaagt zodat U er voortaan warmpjes in de winter en koel in de zomer bijzit)

*maar liefst 20% korting op aanschaf van Civilight LED verlichting (tot wel 80% minder verbruik en ervoor zorgt dat U die lange en donkere dagen betaalbaar en stijlvol in kunt)

Het enige wat U hiervoor hoeft te doen is even mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen op 064-6141488 zodat wij U geheel GRATIS en vrijblijvend de benodigde kortingscode(s) kunnen verstrekken. Tevens kunnen wij U adviseren op het gebied van energiebesparing en daartoe kunt U bij ons een energiescan aanvragen. Kijk voor meer informatie op www.bespaarenergiescan.nl

LET wel: deze actie is geldig t/m 31 december 2017!