Bedrijfsprofiel ThermoShield (Energiebesparende verf)

Banner 350x250px

ThermoShield: Ruimtevaart-technologie om uw woning duurzaam te beschermen!

ThermoShield is een hightech verf met unieke energiebesparende en comfortverhogende eigenschappen. De techniek die NASA succesvol toepaste op het hitteschild van de Space Shuttle is door ThermoShield doorontwikkeld tot een hoogwaardig muurverfsysteem dat bijdraagt aan gezondheid, milieu en klimaat. ThermoShield gaat minimaal 15 jaar mee.

Alle producten uit het verfassortiment van ThermoShield zijn GREENGUARD GOLD gecertificeerd. Het wereldwijd erkende certificaat toont aan dat ThermoShield voldoet aan strenge milieu- en duurzaamheidseisen. Ook voldoet het aan internationale veiligheidseisen zodat de verf aanbevolen wordt voor gebouwen met kwetsbare gebruikers, zoals scholen en verzorgingshuizen. Daarnaast wordt ThermoShield erkend door leidende certificeringsprogramma’s zoals LEED en BREEAM.

De watergedragen en dampopen verf bevat miljoenen gevacumeerde keramische bolletjes, het zgn. thermokeramische membraan. Dit membraan geeft ThermoShield een aantal opmerkelijke eigenschappen: de verf is lichtgewicht, ultrasterk, blijvend elastisch, warmte- en vochtregulerend, waterafstotend, schimmel- vuil-, mos-, en algenwerend, weer- en UV bestendig, akoestisch, brandwerend, heeft een extreem hoge lichtreflectie en –diffusie in alle kleuren. ThermoShield leidt aantoonbaar tot forse energiebesparingen van tenminste 10% tot tientallen procenten!

ThermoShield wordt geproduceerd door SICC Coatings GmbH in Berlijn en wordt exclusief gedistribueerd in de Benelux door Coateq b.v. in Beverwijk en staat onder professionele en klantgerichte leiding van Ron Willemse en Henk van Leeuwen!

ThermoShield fungeert als duurzaamheids-partner van Bespaarenergiescan waardoor U als consument professioneel en kundig advies mag verwachten over de diverse besparingsmogelijkheden, specifiek in kaart gebracht voor UW woning. Door dit samenwerkingsverband kunt U eveneens profiteren van gunstige voorwaarden om uw woning nog energiezuiniger en duurzamer te maken. 

*Ook klaar om te gaan besparen? Via Bespaarenergiescan krijg je een aantrekkelijke korting op de aankoop van deze innovatieve energiebesparende verf welke je kunt toepassen voor zowel binnen- als buitenzijde van je woning. Bestellen doe je eenvoudig daarvoor HIER met kortingscode "2612"

Enkele reacties van gebruikers van ThermoShield...

“De woning ziet er na 6 jaar nog als nieuw uit! Geen vochtige muren meer met afbladderende verf en de stookkosten zijn maar liefst met gemiddeld 17% per jaar gedaald!!"

“Na 15 jaar ziet het er uit alsof het gisteren is geverfd”

“ThermoShield blijft niet alleen mooi maar verlaagt ook nog eens mijn stookkosten met meer dan 10%”

ThermoShield Verfassortiment