PRIMEUR: Energiebesparende klimaatverf van ThermoShield nu 10 jaar verzekerbaar!

 

coateq

De gevelverven ‘Exterieur’ en ‘History’ van ThermoShield zijn de eerste energiebesparende en CO2-reducerende muurverfsystemen die ondergebracht kunnen worden in een 10-jarige verzekerde garantie: ThermoShield Garant!

Dat deze garantie zowel de verf, de applicatie als steigermaterieel dekt is een absolute Nederlandse primeur! Dit unieke garantieconcept van Euracor is mogelijk omdat de kwaliteit en levensduur van de energiebesparende verf beproefd is.

Waarom deze verzekerde garantie?
Vanuit zowel opdrachtgevers als schilders en onderhoudsbedrijven klinkt al lang de roep om een verzekerde garantie op het gehele werk, die de opdrachtgever totale financiële zekerheid biedt, zelfs bij een faillissement van schildersbedrijf, vastgoedonderhoudsbedrijf of fabrikant. De uitgebreide garantie past in de servicegerichte aanpak van ThermoShield.

Betekenis voor opdrachtgevers, schilders en vastgoedonderhoudsbedrijven
Met ThermoShield profiteert men niet alleen van de unieke producteigenschappen van de verf, zoals een actieve ontvochtigende werking, minder opwarming van het gebouw in de zomer en een lagere energierekening/CO2-uitstoot in de winter, maar weet de opdrachtgever zich nu ook 10 jaar lang financieel verzekerd van een schildervrije gevel. ThermoShield geeft deze garantie als enige in de markt. Vastgoedonderhoudsbedrijven en (restauratie)schildersbedrijven kunnen zich hiermee extra onderscheiden naar opdrachtgevers in de markt.

Hoe werkt ThermoShield Garant? 
ThermoShield Garant start met een projectgebonden advies op maat. Het schilderwerk moet worden uitgevoerd door een door ThermoShield erkend applicatiebedrijf, dat gecertificeerd is voor ThermoShield Garant en beschikt over bewezen vakmanschap en kennis van ThermoShield energiebesparende verf. Alle partijen conformeren zich aan het projectadvies. Met een voorinspectie en eindinspectie door het onafhankelijke controlebureau Afbouw Gevelsupport BV wordt de kwaliteit van het schilderwerk beoordeeld en gewaarborgd. Wanneer het werk gereed is, en voldoet aan de gestelde eisen, kan de verzekerde garantie ingaan en wordt het garantiecertificaat afgegeven. 

Kosten
ThermoShield Garant kent twee typen kosten: verzekeringskosten en inspectiekosten. De verzekeringskosten bedragen 2,3% van de aanneemsom van het project. De minimale, eenmalige premie bedraagt € 375,- (ex. btw). Er zullen twee inspecties worden uitgevoerd. De inspectiekosten bedragen € 350,- (ex. btw) per inspectie.

Achtergrondinformatie
ThermoShield is hoogwaardige energiebesparende en CO2-reducerende muurverf, voor binnen- en buitentoepassingen. Het is een milieuvriendelijke muurverf met een zeer lange levensduur en eigenschappen, die zowel het comfort en binnenklimaat in een ruimte verbeteren als de energiekosten verlagen. Het geheim van de energiebesparende werking zit oa. in de miljoenen microscopische keramische bolletjes, die in de verf zitten. Deze technologie is afkomstig van NASA en werd gebruikt voor het hitteschild van de Space Shuttle. De Duitse fabrikant SICC heeft de technologie doorontwikkeld tot een uniek milieuvriendelijk CO2-reducerend verfsysteem. ThermoShield wordt in de Benelux exclusief geïmporteerd door Coateq BV in Beverwijk.

*Ook klaar om te gaan besparen? Via Bespaarenergiescan krijg je een aantrekkelijke korting op de aankoop van deze innovatieve energiebesparende verf welke je kunt toepassen voor zowel binnen- als buitenzijde van je woning. Bestellen doe je eenvoudig daarvoor HIER met kortingscode "1962"

TS garantie 10 jaar

Bron: ThermoShield/ www.schildersvak.nl