Bespaarenergie-waardecheque

Al lang op zoek naar een origineel kado met een duurzaam karakter?

Ter verwelkoming van nieuwe klanten, verjaardagen, jubilea, nieuwe collega of als alternatief in een kerstpakket c.q. als onderscheidend eindejaarsgeschenk aan Uw zakenrelaties is er voor bedrijven, organisaties en instellingen de Bespaarenergie-waardecheque. Deze waardecheque is uitermate geschikt als duurzame incentive en is, indien gewenst, geheel te personaliseren middels uw bedrijfslogo of andere gewenste uitingen*. 

De Bespaarenergie-waardecheque geeft de ontvanger recht op een Quickscan. Tijdens een energiescan bezoeken en analyseren wij Uw pand op locatie en brengen het bestaande gebruikspatroon in kaart. U ontvangt direct praktische tips en doeltreffende adviezen hoe ook U relatief eenvoudig lagere maandelijkse energienota kunt realiseren. Indien gewenst kunnen wij tegen meerprijs de resultaten verwerken in een uitgebreide rapportage*.

Wij voeren de Quickscan uit (i.o. ma t/m vrij tussen 9-16 uur) in de hieronder GROEN aangegeven provincies in Nederland en kunnen afwijken in verband met reguliere vakantieperiodes. Andere provincies (Waddeneilanden zijn uitgesloten) op aanvraag. De waardecheque is o.b.v. max 450m3 inhoud (daarboven tegen geringe meerprijs*). Voor meer informatie of bestellen kan via 064-6141488 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

*Vraag naar de voorwaarden en tarieven.

**Mocht u verhinderd zijn voor de geplande afspraak van een energiescan, dan horen wij dit graag zo snel mogelijk per email of telefonisch.  Bij annuleren binnen 24 uur of niet annuleren zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

provincies NL tbc waardecheque kleur

***De Bespaarenergiescan-waardecheque voor het uitvoeren van een energiescan is uniek in zijn soort en alszijnde beschermd concept en zulks vastgelegd en kan alleen door Bespaarenergiescan.nl worden uitgegeven. Misbruik en/of gehele dan wel gedeeltelijk gebruik of kopiëren ervan is strafbaar.